ГлавнаяРезюмеВикиБлогНаукаЛента

Alex Brogan

Профиль
00:00

Alex Brogan

King's College London | KCL · Department of Chemistry PhD

Статья в журнале

Мар, 2021Открытый доступ

Preparation and application of solvent-free liquid proteins with enhanced thermal and anhydrous stabilities

Alex Alex P.S.BroganBrogan

PDF
New Journal of Chemistry
45, №15. C. 6577

Chemical modification of proteins to yield solvent-free liquid proteins has been demonstrated to be a robust method for stabilizing proteins against temperature, aggregatio...подробно

Смотреть все 1
Показать все
Лента обновлений
Интервью автора
Английский язык

Статья в журнале

  New Journal of Chemistry

Preparation and application of solvent-free liquid proteins with enhanced thermal and anhydrous stabilities

Alex Brogan

08:21

Alex Brogan

интервью, 4 вопроса

автор:

Голос Науки

Статья в журнале
Мар, 2021

Preparation and application of solvent-free liquid proteins with enhanced thermal and anhydrous stabilities
PDF
New Journal of Chemistry
45, №15. C. 6577

Chemical modification of proteins to yield solvent-free liquid proteins has been demonstrated to be a robust method for stabilizing proteins against temperature, aggregatio... подробно

Показаны все результаты
Логотип "Голос Науки"
Спонсор
* не является рекламой
Регистрация
Alex BroganПрофиль
Статистика

King's College London | KCL · Department of Chemistry PhD

участник с февраля 2024г.

Главная

Коллекции

Список коллекций пуст