00:00

Alex Brogan

King's College London | KCL · Department of Chemistry PhD

ГлавнаяРезюмеБлогБиблиотекаВикиЛента
Показать весь блог

Статья в журнале

Мар, 2021Открытый доступ

Preparation and application of solvent-free liquid proteins with enhanced thermal and anhydrous stabilities

Alex Alex P.S.BroganBrogan

New Journal of Chemistry
45, №15. C. 6577

Chemical modification of proteins to yield solvent-free liquid proteins has been demonstrated to be a robust method for stabilizing proteins against temperature, aggregatio...подробно

Смотреть все 1
Лента обновлений
Интервью автора
Английский язык

Preparation and application of solvent-free liquid proteins with enhanced thermal and anhydrous stabilities

БиблиотекаPreparation and application of solvent-free liquid proteins with enhanced thermal and anhydrous stabilities

У микрофона

Alex Brogan

08:21

Alex Brogan

1
Статья в журнале
Мар, 2021

Preparation and application of solvent-free liquid proteins with enhanced thermal and anhydrous stabilities

08:21

Alex Brogan

New Journal of Chemistry
45, №15. C. 6577

Chemical modification of proteins to yield solvent-free liquid proteins has been demonstrated to be a robust method for stabilizing proteins against temperature, aggregatio...подробно

0
Показаны все результаты
Логотип "Голос Науки"


Поддержать проект
Спонсор
* не является рекламой
Основное меню

Категории

    Регистрация
    Alex BroganПрофиль
    Статистика

    King's College London | KCL · Department of Chemistry PhD

    участник с февраля 2024г.

    Главная
    Коллекции

    Список коллекций пуст

    Закрепленное