Scientific publication

00:00
Александр Николаевич Сапожников
Александр Николаевич Сапожников
...
Journal Article
Oct, 2023

Актуальные способы повышения пищевой и биологической ценности хлебобулочных изделий

Александр Александр Николаевич СапожниковН. Сапожников, Анастасия Валерьевна Копылова, Максим Алексеевич Наседкин

PDF
Вестник Башкирского государственного аграрного университета
2023, №3 (67). C. 123-134
DOI: 10.31563/1684-7628-2023-67-3-123-134EDN: TQFNQEFull text: https://elibrary.ru/item.asp?id=54722865
InfoAuthorsAuthor's interviewDiscussions

Authors

Александр Николаевич Сапожников

Description is not available

Анастасия Валерьевна Копылова

Description is not available

The author has not yet become a participant

Максим Алексеевич Наседкин

Description is not available

The author has not yet become a participant

All results are shown
Golos Nauki Logo
Support Project
Podcasts
Sponsor
* is not an advertisement
Sign Up
Scientific Journal
Вестник Башкирского государственного аграрного университета

2023, №3 (67). C. 123-134

This journal has not yet been added to the platform