Scientific publication

00:00
Александр Николаевич Сапожников
Александр Николаевич Сапожников
...
Journal Article
Oct, 2022

Comprehensive enzymatic conversion of starch for the food industry (Комплексная переработка крахмала для пищевой промышленности)

Екатерина Михайловна Подгорбунских, Александр Александр Николаевич СапожниковН. Сапожников, Тимофей Евгеньевич Кусков, Дарья Васильевна Гурова, Анастасия Валерьевна Копылова, Алексей Леонидович Бычков, Олег Иванович Ломовский

PDF
Polymers
14, №21. C. 4575
DOI: 10.3390/polym14214575EDN: KZHZJAFull text: https://www.mdpi.com/2073-4360/14/21/4575
InfoAuthorsAuthor's interviewDiscussions

Authors

Екатерина Михайловна Подгорбунских

Description is not available

The author has not yet become a participant

Александр Николаевич Сапожников

Description is not available

Тимофей Евгеньевич Кусков

Description is not available

The author has not yet become a participant

Дарья Васильевна Гурова

Description is not available

The author has not yet become a participant

Анастасия Валерьевна Копылова

Description is not available

The author has not yet become a participant

Алексей Леонидович Бычков

Description is not available

The author has not yet become a participant

Олег Иванович Ломовский

Description is not available

The author has not yet become a participant

All results are shown
Golos Nauki Logo
Support Project
Podcasts
Sponsor
* is not an advertisement
Sign Up
Scientific Journal
Polymers

14, №21. C. 4575

This journal has not yet been added to the platform