Scientific publication

00:00
Голос Науки
Голос Науки
...
Journal Article
Oct, 2022

Воздействие импульсным СВЧ излучением на образцы пищевой продукции с целью увеличения показателей ее микробиологической безопасности и сроков хранения

Гуляев Ю.В., Мещанов В.П., Кац Б.М., Коплевацкий Н.А., Лопатин А.А., Саяпин К.А., Ёлкин В.А., Комаров В.В., Байбурин В.Б., Рытик А.П.

PDF
DOI: 10.21055/0370-1069-2022-3-70-74Full text: https://journal.microbe.ru/jour/article/view/1727
InfoAuthorsAuthor's interviewDiscussions

No discussions yet

Be the first to ask a question or suggest a topic for discussion about this research work.

Start a discussion
Golos Nauki Logo
Support Project
Open microphone
Science
  • Journals
  • Publications
Sponsor
* is not an advertisement
Sign Up
Проблемы особо опасных инфекций
Scientific Journal