Scientific publication

00:00
Голос Науки
Голос Науки
...
Journal Article
Oct, 2018

Обеспечение безопасности функционального продукта - консервов «десерт из топинамбура» в процессе его изготовления

Пацюк Л.К., Федосенко Т.В., Журавская-Скалова Д.В.

PDF
DOI: 10.30766/2072-9081.2018.66.5.75-82Full text: https://www.agronauka-sv.ru/jour/article/view/258
InfoAuthorsAuthor's interviewDiscussions

Authors

Пацюк Л.К.

Description is not available

The author has not yet become a participant

Федосенко Т.В.

Description is not available

The author has not yet become a participant

Журавская-Скалова Д.В.

Description is not available

The author has not yet become a participant

All results are shown
Golos Nauki Logo
Support Project
Podcasts
Sponsor
* is not an advertisement
Sign Up
Аграрная наука Евро-Северо-Востока
Scientific Journal