Scientific publication

00:00
Александр Николаевич Сапожников
Александр Николаевич Сапожников
...
Journal Article
Feb, 2022

Использование муки из мякоти и семян тыквы в рецептурах мучных изделий

Александр Александр Николаевич СапожниковН. Сапожников, Анастасия Валерьевна Копылова, Ева Эдуардовна Габрельян

PDF
Вестник Красноярского государственного аграрного университета
DOI: 10.36718/1819-4036-2022-3-199-209EDN: YJUUAIFull text: https://www.elibrary.ru/item.asp?id=48515979
InfoAuthorsAuthor's interviewDiscussions

No discussions yet

Be the first to ask a question or suggest a topic for discussion about this research work.

Start a discussion
Golos Nauki Logo
Support Project
Podcasts
Sponsor
* is not an advertisement
Sign Up
Scientific Journal
Вестник Красноярского государственного аграрного университета

2022

This journal has not yet been added to the platform